Exactly as planned

Til næste session den 20/12 (??)

Sørge for at vores gruppe har et politisk trumf kort i forhandlingerne med hovedstaden så vi har nok af en alliance tilbage til at vi kan fortsætte vores kamp med hovedstadens gruppe.
Det skal også være en løsning på problemet med at Riget skal have en større hær af slave soldater i tribut, uden at uskyldige borgerer bliver sendt i slaveri.

Overtale Ahap og Aship om at det er bedst for os i det lange løb er ikke at kæmpe ved hovedstaden, og æde det tab af adlige og fyrster som er svagpissere. Det gode ved dette er at vi vil vide hvem som er med os. Afhopperne er nødsaget til at slutte sig til hovedstadens gruppe, og de vil forlange beviser for deres loyalitet.

En løsning er at overtale Ahap og Aship til ikke at betale tributten til til Riget og at trække vores hær tilbage. Når svagpisser fyrsterne så hopper fra borde vil det være dem som hovedstads gruppen vil tvinge til at betale mest for at beskytte dem som støttede dem fra dag et.
Der efter tilbyder vi svagpisserne at slutte sig til vores alliance igen, denne gang skal de dog yde for det. Prisen vil være lavere end det som hovedstadens gruppe vil rippe dem for. Måske vil vi kunne overtale nogle af hovedstads gruppens støtter til at slutte sig til os. Nogle af de neutrale fyrster og generaler kunne også overtales til at slutte sig til os i lys af denne situation.

At sælge oprøreret bliver svært, men kan argumenteres som et forsøg på at beskytte landet på langt sigt imod dets fjender som vil udnytte DoM svækkelse.
Sympati fra befolkningen kan også vindes ved at gøre det almindelig viden at frie borgere vil blive gjort til slaver for at møde Rigets (og hovedstads gruppens) kvote.
Til sidst kan vi spille på at Riget er ustabilt på grund af Scarlet Empress forsvinden og at de ikke vil sende hjælp til DoM, da de er i gang med at samle ressourcer og tropper til en borgerkrig om tronen. En af siderne vil udkæmpe denne krig med vores soldater og vores penge imens vi kan rådne op i udkanten indtil vinderen engang finder tiden til at snakke med os.

Exactly as planned

TRC - The Paths of Power doktor_fritz