Ox of the Sunrise

Warrior of virtue

Description:

Type: dawn caste solar.

Motivation: forge an empire beneath the sun.

Intimacies:
Never leave a brother or sister-in-arms behind.
Rachna is a good friend, also she’s hot… right?
Pointless cruelty must be punished.
Glory and greatness only holds value if it’s earned.
I respect Fealess Badala Thunder

Virtue flaw: red rage of compassion.

Heavenly guardian defense flaw of invulnerability – valour.

Våben:
Bladewind – en long orichalcum longbow som kan splittes og laves om til to short daiklaves. Attune cost 7.

Bio:

Kapitel 1 – Drømme
Ox of the Sunrise blev født med navnet Baila og voksede op i en lille landsby i sovereign ranies, hans familie var hyrder og han var den yngste i en børne familie på syv. Ud over angreb på landsbyen fra rovdyr, krav fra grådige ånder, og perioder med sult så havde Baila en stabil barndom. Som den yngste (og en dreng) stod han ikke til at arve meget, hvis noget som helst og Baila var klar over at han ville leve et fattigt liv med få muligheder. I de lange timer hvor han skulle vogte dyr dagdrømte han om de historier om modige helte han havde hørt, og han forstillede sig at han kunne blive en navnkundig helt selv.
Da Baila var 12 år gammel passerede den navnkundige omvandrende helt Fearless Badala Thunder igennem landsbyen og underholdte med nyt fra omverden og historier om sine helte gerninger. Fearless Badala Thunder var en kvinde i sine tidlige fyrre fra adels kasten og hun havde oplevet meget, Baila var så imponeret at han besluttede sig for at løbe hjemme fra for at slutte sig til hendes følge. Først var hun ikke interesseret, men han lovede hende at han ville tjene hende trofast hvis hun ville lære ham krigens kunst, han lovede hende endda at han ville forsørge sig selv. Værende fra en fattig familie så havde Baila lært at jage små dyr og samle spiselige urter, og de første par år i Badala’s tjeneste overlevede han via disse færdigheder (og de sjældne måltider mad som hun gav ham når følte sig gavmild).

Fearless Badala Thunder hyrede sig ud som en officer til at lede slave hære i krig og i fredstid trænede hun slave soldater for raniers og adliges personlige paladsvagter. Mindre navnkundige omvandrende helte ville fra tid til anden slutte sig til hende, og hun havde aldrig mere end to af disse med sig. De første to år i hendes tjeneste bar han hendes bagage, forberedte lejr, tog sig af hendes sår, og tjente som hendes løber i kamp. Igennem den tid studerede han hendes kamp teknik og øvede sig med sin simple jagtbue. Badala og hendes følgesvende gav Baila øgenavnet Ox som han tog til sig som sit nye navn, ivrig efter at efterlade sin fortid.
Da unge Ox blev fjorten erklærede Fearless Badala Thunder at han havde gjort sig værdig til at blive hendes lærling, den dag så hun ham græde for første gang, men det var tåre af glæde.
Badala havde igennem to år tested Ox udholdenhed og øje for detaljer, nu trænede hun ham mere indgående. Først var hans rolle at vogte hendes ryg i kamp og holde øje med slagets gang, og hans første drab var ved en konflikt over to landsbyer ved et vadested, alt hvad han vidste om denne fjende var at vedkommende var en kvinde under 20 år som var en slavesoldat. Selv om Ox var opsat på at blive en hyre helt og vinder hæder, så blev han aldrig kold over for de menneskelig lidelse krig medførte. Han dræbte dem han sloges imod hurtigt og effektivt, og accepterede altid en slagen modstanders overgivelse. Disse ville Badala i de fleste tilfælde sælge for profit. Fealess Badala Thunder lærte Ox meget, men det han husker bedst er det hendes erfaring havde lært hende om overlevelse, hun var så gammel som hun var fordi hun kunne læse en krigs udfald inden den gik i gang (for det meste). Ox og Badala oplevede ikke kun sejr, men også nederlag, og det var her hendes erfaring og snilde forhindrede at de døde eller blev taget til fange.

Årene gik og da Ox var 17 år tjent han og Fealess Badala Thunder ranien af bystaten Basalt Towers i en grænse konflikt med nabostaten Bamboo Castle. En tidlig morgen forsøgte fjenden at storme porten, men Ox så dem og holdte styrken hen med sin bue indtil garnitionen kunne drive fjenden tilbage. Alle hyldede ham og gav ham navnet Ox of the Sunrise, hvilket han tog til sig (for det lød rigtigt cool).
Disse dage ville Badala kun slå sig sammen med en anden hyre helt, nu var Ox of the Sunrise hendes permanente kompagnon. Det ville dog ikke kunne vare ved, en dag måtte han træde ud af Fearless Badala Thunder’s skygge og blive en hyre helt for sig selv. Denne kom samme år, da Bamboo Castles hær endelig besejrede Basalt Towers og endte krigen med Badala og Ox på den tabene side.
Fealess Badala Thunder svor at tjene ranien af Bamboo Castle (nu kaldet kongeriget Wine Springs), sammen ville de træne hendes hær og lede den i den næste krig.
Det næste år efter Ox of the Sunrise havde fyldt 18 og tro imod deres ord drog de i krig imod bystaten Jade Walls for at erobrer et frugtbart område det kontrollederede. Krigen blev vundet efter et enkelt slag og Wine Springs hær besatte områdets landsbyer. Selv om målet med kampagnen var at overtage dem og lade befolkningen fortsætte deres liv (da de gjorde området værdifuldt), så besluttede en kaptajn og hans 12 kumpaner at indfange 100 mænd, kvinder, og børn fra landsbyerne med det mål at sælge dem til Rakshaerne i bystaten Iron Edge. Først gjorde Ox insigelser, men der var ingen med høj nok rang som kunne (eller ville) stoppe dem. Ox besluttede sig for at befri dem. Badala stod til at kunne få sig en permanent post ved raniens hof som hær leder, men delte Ox synspunkt om fejlen ved at sælge indbyggerne som slaver, så hun ville dække over Ox rednings action. Kaptajnens død ville også sikre hendes forfremmelse. Begge vidste at efter dette ville de skilles, men Ox var fast besluttet.

Kapitel 2 – Solen stiger
Fortsættes.

Ox of the Sunrise

TRC - The Paths of Power Hyperprime