TRC - The Paths of Power

Session 44

Last on Paths of Power.

Gruppen arbejdede hårdt på at finde frem til en plan for hvor og hvordan Jaden skulle findes men efter at blive chikaneret af ånder der vill fylde vores hul op igen kiggede Ragna og Ox nærmer på dette og fik Frei med på et kig og efter meget kort tid kom de op igen og kunne fortæller der intet var galt der nede vi overnattede derfor i hullet for at se om der var forskel om det var nat og dag.

om natten lukkede hulet sig og Silver Lion måtte med sine bare næver banke sig igennem der efter fik Ragna en ånd til at udvide hult der og efter meget besvær fordi ånde blev ved med at sige den var færdig fik den gravet en dør frem med nogen tegn på der fik folk til at glemme den Silver lion rav den af hænglserne og der kunne Frai straks høre et væsen der kom bagfra og alle undtaget silver lion tog kampen op med dette monster det tog ikke Ox og frai lang tid at fjerne dette monster da gik det op for Ragna at Silver lion var under angreb og kort efter kom Silver Lion løbende ud af gangen med vanvid og arigskab i hele ansiget efter nogen tid med at tale Silver Lion ned fik han lidt at sit sind tilbage og kastede sig ned i hulet og råbte til de andre de skulle ødelægge maskinen.

Grupen undtaget Silver løb ind for at ødeægge den med den onde ånde der havde besat silver lion vandt overtaget igen og satte hurtigt efter de andre og Ox stilet sig heroisk og i gangen for at holde den glupske løve for døren.

Regna og Frai ødelage maskinen hurtigt ved at huske tilbage på hvad dens vogter havde sagt.

og ved at huske på Satish og Ox var venner brød Silverlion ådens tag og makulerede den.

efter dette tænkte Ox det nok var bedst at slikke sine sår før vi drog mod minerne.

Frai sagde han havde noget han skulle i MU og tog med Ambition til Hovedestaden sendet dog besked om at der ville komme en ladning jade med skib som vi ville kunne opsnappe.


6 xp (total of 280 xp)

Comments

doktor_fritz

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.