TRC - The Paths of Power

Session 16

Vi starter med problemerne omkring The Topaz King og hans Kri. Vi bliver enige om, at vi skal gøre hvad vi kan for at der ikke sker noget med vores by.

Samtidigt er Ensaba Nuur i gang med det politiske spil i hovedstaden. Her bliver han taget til fange af ministeriet.

Eternale Safire Flames of Ambition laver en aftale med The Topaz King hvori Ling skal give ham 11 tjenere som skal tjene ham så længe som Kri’en lever, til minimum næste Calibration efter dens død. Samtidigt skylder Ling The Topaz King en tjeneste.

Så tager Eternale Safire Flames of Ambition og Satish Vinyaka, til hovedstaden. Vi har lidt besvær med at komme ind, men med hjælp fra Ganesha templet lykkedes det.

I hovedstaden finder vi ud af at Ensaba Nuur bliver holdt fanget, og Frej Nuur blivet holdt under observation.
Vi laver en plan : hvor vi vil dele information om Ministeriet ud til hele byens befolkning.

Et møde imellem Første Ministeren og Ensaba Nuur løser ikke problemet.

Ling drager ned for at tale med The Topaz King, og de kommer til en forståelse.

Vi (her mener jeg Frej Nuur) må bryde Ensaba Nuur ud.

Det lykkedes, men vi mister Vores 5 amulet og Ensaba Nuurs Hearthstone.

Deal med The Topaz King vi offer 10% ved en høj tid og så sender han 7 mand der laver tunnler og sikker mine drift som vi kan benytte os af

Satish Vinyaka formuler et brev, der beskriver Ensaba Nuur forsøg på at finde Rahniens morder. Indtil efterforskningen bliver forhindret af Ministeriet. Hvordan ministeriet beskytter den rigtige morder. Satish Vinyaka har 16 successer på et Presence slag, og Linguistics 5.

Så deler vi os og tager syd på. For at løse konflikten imellem Monastery of Ten-Shao og Tao City State. Og skal bruge noget tid til at overtale dem til vores synspunkt.


Experiance 5 (total 102)

Comments

doktor_fritz

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.